Welkom op de website van studio 10

Mijn naam is Tineke Kooistra en ik werk al enkele jaren, met veel plezier, als zelfstandig grafisch ontwerper onder de naam ‘studio 10’.

Ik heb verschillende klanten met een divers pakket aan wensen. Van boeken, tijdschriften, brochures tot huisstijlen, websites, nieuwsbrieven enzovoorts. In een heldere stijl kom ik tot de kern van de vraag. Communicatie is het uitgangspunt.

Als zelfstandige vind ik het belangrijk om samen te werken.
Samen met mijn klanten sparren en mooie dingen maken zodat zij tevreden de deur uit gaan… en weer terug komen. Maar ook samen met anderen. Met drukkers, fotografen, illustratoren, webbouwers, redacteuren en collega ontwerpers. We inspireren elkaar en vullen elkaar aan daar waar nodig. Ze verrijken mijn werk.

In mijn portfolio op de homepage is een selectie te zien van wat ik zoal gemaakt heb en voor wie. En als ik u misschien kan helpen met bijvoorbeeld een mooi logo, een boek, een restyling van een magazine of een website, kom ik graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Ik ben te bereiken via 06 29 33 77 78 of per mail: tineke@studio-10.nl.

‘Creatief, dedicated, perfectionistisch, coöperatief, en tegelijkertijd plezierig, niet in de laatste plaats om haar jongemeisjeslach.’

Pieter Webeling, Uitgeverij Guinevere

‘Tineke luistert goed naar de wens van de klant en vertaalt dit naar diverse werkbare concepten. Is zeer kostenbewust, denkt mee.’

Hanneke Veldhuis, Veldhuis Consultancy

‘We hebben al die jaren vreselijke lol gehad, nog steeds, en de lat met quasi-gevechten tussen vorm en inhoud steeds hoger en hoger gelegd.’

Jan Bom, P+

‘Flexibel, origineel, effectief, coöperatief en communicatief. Hele fijne samenwerking, mooie en doeltreffende resultaten!’

Laura van der Hammen, DKC de Kleine Kapitein

‘Tineke weet te overtuigen en enthousiasmeren. Ze is een ontwerpster met gevoel voor stijl en balans in vormgeving.’

René Dronkers, Atlantic Crossings

‘Prettig, snel,
vakkundig, creatief, klantgericht.’

Onno Bakker, bakker+co